Impressum

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sažetak projekta:
Projekt se sastoji od ulaganja u 2 sustava koji će omogućiti smanjenje troškova rada i povećanje produktivnosti poslovanja, unaprjeđenje procesa poduzeća, optimiziranje poslovnih procesa te integriranje poslovnih funkcija, povećanje konkurentnosti poduzeća Superstroj studio d.o.o., te u konačnici povećanje prihoda od prodaje i nova zapošljavanja. Sustavi u koje se planira uložiti su ERP i BIM. ERP i BIM su sustavi koji su nastali sa svrhom osiguranja novih tržišta, bolje povezanosti s klijentima, ostvarivanje kvalitetne usluge prema kupcima, omogućavanje predviđanja sezonskih odskakanja te učinkovito vođenje sustava nabave i održavanja zalihe robe u optimalnom odnosu na potraživanja.

Naziv projekta:
EKO BROD

Referentna oznaka projekta: KK03.2.2.05.0018

Kratki opis projekta:
Projektom Eko brod želi se ostvariti tranzicija u primjeni ekološki prihvatljivih rješenja u pogonskim sustavima za plovila priobalnog putničkog prijevoza putem inovativnog paketa komplementarnih proizvoda i usluga. Projekt provodi konzorcij koji čine četiri MSP-a, od kojih svatko u svom području djelovanja i zajednički, nudi i dopunjuje inovativnu komplementarnu uslugu i proizvod koji će predstavljati novost na tržištu.

Kompetencije i specifična znanja članova Konzorcija, stečena dugogodišnjim poslovanjem u pripadajućim nišama tržišta pomorstva, uključuju partnere:
MEP d.o.o. – projektiranje i izvođenje sustava za kritično napajanje i besprekidni sustavi napajanja u pomorstvu
Sarda d.o.o. – projektni partner za razvoj aplikacija za potrebe pomorskog prijevoza
Conmare d.o.o. – projektni partner za projektiranje brodskih sustava
Zorović d.o.o. – projektni partner za edukaciju pomoraca

Provedba projekta sufinancira se putem poziva na dostavu projektnih prijedloga: INTEGRATOR, iz Europskog fonda za regionalni razvoj, program OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Razdoblje provedbe projekta:
02.11.2020. – 02.11.2022.

STRATEGIJA FINANCIRANJA:
Ukupna vrijednost projektnog prijedloga je 7.102.258,37 kn, od čega su neprihvatljivi troškovi 112.500,00 kn, a iznos bespovratnih sredstava iznosi 3.476.583,99 kn. 

Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost MEP d.o.o.

Skip to content