MEP na 30. SMM sajmu u Hamburgu

Od 6. do 9. rujna MEP sudjeluje kao jedan od izlagača na 30. SMM sajmu u Hamburgu u Njemačkoj.

SMM je vodeći međunarodni pomorski sajam. Ovogodišnje 30. izdanje bavit će se digitalnom transformacijom, klimatskim promjenama i tranzicijom pomorske energije u revolucionarna, provediva rješenja.

Od 6. do 9. rujna 2022. profesionalci pomorske industrije iz svih dijelova svijeta dobit će potpuni pregled inovacija iz svih sektora i uživati ​​u prilici za susrete uživo na izložbenom prostoru kao i na trgovačkim konferencijama visokog profila.

MEP će biti dio ovogodišnjeg SMM-a kao izlagač, a osim EKO BRODA, predstavit će svoja tri proizvoda: mini podatkovni centar, brodske i simulatorske konzole te modularni brodski AC UPS sustav.

Proizvodi koje MEP predstavlja na SMM:
  1. Mini podatkovni centar (Mini Data Center)

Zaštita podataka i informatička oprema danas su jedan od najvećih izazova poslovanja. Ovi podaci mogu uključivati ​​vaš navigacijski ili upravljački sustav motora i druga računala koja čine osjetljive brodske sustave. Novi proizvod, Mini Data Center – MDC, s modularnim dizajnom za povećanje fleksibilnosti putem otvorene arhitekture, može se konfigurirati u bilo kojem IT okolišu. Rješenja koja se danas koriste u ovom segmentu nisu profesionalno izvedena i ne nude cjelovito rješenje po pristupačnoj cijeni.

MDC nudi mnoge prednosti kao što su visoka energetska učinkovitost, ušteda na hlađenju i opskrbi strujom, a također uključuje sve potrebe osjetljive ITC opreme.

Pročitajte više ovdje.

  1. Brodske i simulatorske konzole

Brodske i simulatorske konzole sastoje se od projektiranja, razvoja i proizvodnje čeličnih, nehrđajućih i aluminijskih navigacijskih i kontrolnih konzola, simulatorskih konzola i sličnih konstrukcija. Montaža konzolne električne i elektroničke opreme te ožičenje opreme vrše se prema nacrtima kupaca korištenjem napredne opreme za usmjeravanje i označavanje. To uključuje testiranje i strogu kontrolu kvalitete usklađenu s kupcima i može se kretati od provjere ožičenja i testiranja uključivanja bilo koje posebne opreme do ispitivanja međusobno povezanih sustava.

Pročitajte više ovdje.

  1. Modularni pomorski AC UPS sustav

Brodsko napajanje tipa DCPS je sustav napajanja temeljen na modularnim redundantnim ispravljačima ili dvosmjernim modulima napajanja. Linija se sastoji od niza jedinica u standardnom rasponu snage od 2 do 60 kW. Sustav napajanja sastoji se od sljedećih osnovnih sastavnih dijelova: ulazni zaštitni modul, ispravljački moduli, upravljačka jedinica, baterijski priključni modul, unutarnje ili vanjske baterije i izlazna distribucija.

Pročitajte više ovdje.

 

Više informacija o našem sudjelovanju na sajmu pronađite na službenoj SMM web stranici.

 

Veselimo se biti na ovom dugo očekivanom industrijskom događaju i susretu s liderima u našem području u prekrasnom Hamburgu.

PODIJELI
Skip to content